نمایشگاههای دائمی توانمندی بانوان، ضرورتی برای جامعه زنان و هنرمندان هر شهرستان است

 

سمیه قاسمی طوسی با تاکید بر حفظ و ترویج آیین های سنتی ایران باستان که بر مهر و محبت و توجه بر زیردستان تاکید دارد، گفت: با دستگیری از نیازمندان و خانواده هایی که از نظر اقتصادی توانایی تهیه مایحتاج خود را ندارند، دلی را شاد کنیم و در راستای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مهر و محبت گام برداریم.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت اقتصاد زن پایه، گفت: در تخصیص اعتبارات مربوط به طرح های مشاغل خانگی که بر عهده فرمانداری ها است، بانوانی که در برگزاری این نمایشگاه مشارکت داشتند و دارای توانمندی بالا در حوزه های مختلف می‌باشند در اولویت دریافت وام مشاغل خانگی قرار بگیرند.

مدیر کل امور زنان و خانواده با اشاره به نقش سازنده زنان در اقتصاد خانواده به ویژه در مازندران، افزود: برپایی نمایشگاه های دائمی یکی از مطالبات به حق زنان و هنرمندان استان است، به معیشت خانواده‌ها کمک می‌کند و از فرماندار شهرستان میاندورود قدردانی می‌کنم که بستر و زمینه برپایی این نمایشگاه ها را فراهم کرد و در خصوص یافتن سرمایه گذار لازم نیز قول مساعد دادند.

وی با اشاره به در پیش بودن میلاد خجسته حضرت زهرا (س) و همچنین دهه مبارک فجر، گفت: مناسبت های پیشِ رو‌ بهترین فرصت برای برپایی چنین نمایشگاه هایی است تا ضمن فروش محصولات و تولیدات این بانوان، به معرفی این افراد به بازار کمک می‌کند و منجر به تقویت انگیزه و تشویق این افراد برای فعالیت های اقتصادی خواهد شد.

گفتتی است، افتتاح جشنواره فرهنگی اقتصادی "چله شو" با حضور فرماندار میاندورود، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران، شهردار و اعضای شورای شهر و مدیران ادارات شهرستانی و زنان توانمند شهرستان میاندورود برای چهارمین سال پیاپی برگزار شد، نمایشگاهی که به مدت دو روز ۲۸و ۲۹ آذر ماه در محل شهرداری سورک دایر خواهد بود

چاپ محتويات