استانداري مازندران

ظرفيت جايگاه هاي CNG استان افزايش يابد

كد خبر : ۲۵۳۵ /  تاریخ انتشار:۱۱ شهریور ۱۳۸۹ /  اخبار / استانداري ايميل چاپ PDF


استاندار مازندران در نامه اي به وزير نفت خواستار افزايش ظرفيت كمپرسورهاي جايگاه هاي CNG استان شد.

ظرفيت جايگاه هاي CNG استان افزايش يابد

استاندار در نامه اي به وزير نفت خواستار شد:
ظرفيت جايگاه هاي CNG استان افزايش يابد
 
استاندار مازندران در نامه اي به وزير نفت خواستار افزايش ظرفيت كمپرسورهاي جايگاه هاي CNG استان شد.
به گزارش روابط عمومي استانداري، سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران در نامه اي به وزير نفت، با اشاره به كمبود و گراني زمين براي احداث جايگاه هاي جديد، گفت: در اين شرايط مسلماً افزايش ظرفيت كمپرسور جايگاه هاي دومنظوره و بالابردن توان سوخت رساني اين جايگاه ها هم از نظر اقتصادي مقرون به صرفه بوده و هم در بازده زماني كوتاهتري به نتيجه خواهد رسيد.
طاهايي در ادامه اين نامه با اعلام اينكه استان مازندران در حال حاضر داراي 45 جايگاه دومنظوره CNG مي باشد، خاطرنشان كرد: اكثر اين جايگاه ها داراي كمپرسور با ظرفيت 250 و 500 متر مكعب بر ساعت بوده كه اين ظرفيت پايين موجب كاهش راندمان و بازدهي جايگاه ها به ميزان 50 درصد شده است.
وي در ادامه ايجاد صفوف طولاني در جايگاه هاي CNG استان را ناشي از همين موضوع دانست و افزود: در اين فصل از سال كه استان ميزبان مهمانان و مسافران از ساير نقاط  كشور است اين مسئله موجب تشكيل صف هاي طولاني گرديده و نارضايتي هايي در پي داشته است.
گفتني ست بدنبال پي گيري و مكاتبات استاندار مازندران در اين رابطه، عامري، مديرعامل شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران در نامه اي خطاب به طاهايي آورده است: در حال حاضر 71 جايگاه دومنظوره و تك منظوره CNG در استان فعال بوده و 26 جايگاه در دست اقدام است كه در مراحل مختلف تكميل عمليات ساختماني و اخذ انشعاب هاي برق و گاز مي باشد.
عامري در ادامه با اشاره به تسهيلات ابلاغي، تصرح كرد: تعداد 4 سهم جايگاه CNG ديگر در دست اقدام است كه مسئولين مناطق ساري و چالوس مي بايست نسبت به معرفي متقاضي جديد اقدام نمايند.

مقام معظم رهبري

 به حول و قوه‌ى الهى، حضور مردم در اين انتخابات( مجلس نهم)، يك حضور دشمن‌شكن خواهد بود


آمار سايت

mod_vvisit_counterامروز۸۵۹۰
mod_vvisit_counterديروز۸۱۰۵
mod_vvisit_counterجمع۲۶۳۷۳۲۹