استانداري مازندران

ساختمان هاي دولتي با رعايت رفاه معلولين ساخته شود

كد خبر : ۲۳۳۱ /  تاریخ انتشار:۳۱ تیر ۱۳۸۹ /  اخبار / استانداري ايميل چاپ PDF

ايجاد اورژانس اجتماعي از جمله اين خدمات است كه به همت سازمان بهزيستي به خوبي در حال انجام وظيفه است.

ساختمان هاي دولتي با رعايت رفاه معلولين ساخته شود
استاندار مازندران:
ساختمان هاي دولتي با رعايت رفاه معلولين ساخته شود

استاندار مازندران گفت: براي رفاه حال معلولان و جانبازان عزيز، مقرر شد تا از اين پس همه ساختمان هاي دولتي و اداري با رعايت كامل شرايط اين قشر از جامعه ساخته شوند.
به گزارش روابط عمومي استانداري، سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران در مراسم گراميداشت هفته بهزيستي، با اشاره به اينكه بسياري از ادارات و سازمانهاي دولتي و معابر شهرها براي عبور و مرور معلولان مناسب نيست، گفت: از اين به بعد شهرداري ها به ساختمان هاي اداري كه در ساخت آن شرايط رفاه معلولان رعايت نشده است مجوز نخواهند داد.
وي از عزم جدي دولت براي رفع مشكلات محرومان جامعه بويژه معلولان و مددجويان سازمان بهزيستي خبر داد و افزود: يكي از خدمات مهم دولت در اين بخش، ساخت 200 هزار واحد مسكوني براي مددجويان ظرف 3 سال در كشور است كه تاكنون بيش از 6600 واحد در مازندران احداث شده است.
طاهايي هفته بهزيستي را فرصت مناسبي براي تجليل از خادمان اين سازمان اعلام كرد و خاطرنشان ساخت: در اين هفته بايد براي بررسي مشكلات مددجويان وقت بيشتري صرف و تصميمات مناسبي اتخاذ گردد.
وي با بيان اينكه وظيفه اصلي سازمان بهزيستي، خدمت رساني به اقشار نيازمند جامعه است، افزود: حلقه هاي مفقوده اي در مسير اين خدمت رساني وجود دارد كه با كشف آن گستره خدمات سازمان افزايش مي يابد.
استاندار ادامه داد: ايجاد اورژانس اجتماعي از جمله اين خدمات است كه به همت سازمان بهزيستي به خوبي در حال انجام وظيفه است.
استاندار مازندران هم چنين پيش از اين مراسم با حضور در جمع نمايندگان تشكلهاي مردمي سازمان بهزيستي استان، ضمن شنيدن نظرات و خواسته هاي آنان، دستوراتي را در جهت رفع اين مشكلات صادر كرد.
گفتني ست سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران به همراه شجاعي، نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار ساري و جمعي از مديران استان مركز اورژانس اجتماعي و مركز نگهداري كودكان كار و خياباني شهرستان ساري را افتتاح نمودند.

مقام معظم رهبري
شما مردم مازندران اين را بدانيد و ميدانيد كه در قرنهاى اول اسلام، قدرتهاى بنى اميه و بنى عباس به هيچ عنوان نتوانستند با لشگركشى بر اين منطقه‌ى شمالى كشور - منطقه‌ى طبرستان - فائق بيايند.

آمار سايت

mod_vvisit_counterامروز۶۴۴۷
mod_vvisit_counterديروز۹۰۱۹
mod_vvisit_counterجمع۲۶۴۴۲۰۵