استانداري مازندران

سود تسهيلات توليد از سال آينده كاهش مي‌يابد

كد خبر : ۱۷۰۷ /  تاریخ انتشار:۲۵ بهمن ۱۳۸۸ /  اخبار / استانداري ايميل چاپ PDF

علي‌اكبر محرابيان بعد از ظهر امروز در حاشيه سفر به استان مازندران و شركت در راهپيمايي 22 بهمن مردم شهرستان ساري در گفتگو با خبرنگاران فارس و مهر اظهار داشت: بسته سياستي و نظارتي بانك مركزي براي تسهيلات طرح آمايش در شوراي پول و اعتبار (كميته فرعي) در حال بررسي است.

سود تسهيلات توليد از سال آينده كاهش مي‌يابد
محرابيان:
سود تسهيلات توليد از سال آينده كاهش مي‌يابد
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، علي‌اكبر محرابيان بعد از ظهر امروز در حاشيه سفر به استان مازندران و شركت در راهپيمايي 22 بهمن مردم شهرستان ساري در گفتگو با خبرنگاران فارس و مهر اظهار داشت: بسته سياستي و نظارتي بانك مركزي براي تسهيلات طرح آمايش در شوراي پول و اعتبار (كميته فرعي) در حال بررسي است.
وي با اشاره به اينكه وزارت صنايع و معادن نقطه‌ نظرات خود را درباره اين بسته سياستي و نظارتي به شوراي پول و اعتبار داده است خاطرنشان كرد: در اين پيشنهاد مطرح شده است سهم صنعت و معدن در سال 89 بايد افزايش يابد.
محرابيان با اعلام اينكه نظر رئيس كل بانك مركزي نيز همين است ابراز اميدواري كرد، با حمايت قاطع اعضاي شوراي پول و اعتبار سهم اين بخش از سال آينده افزايش يابد.
وزير صنايع و معادن با اشاره به كاهش چشمگير ميزان تورم در سال 88 بيان داشت: بايد بتوانيم در شوراي پول و اعتبار مصوب كنيم كه سود تسهيلات به ويژه در بخش توليد از سال آينده را كاهش دهيم.
وي درباره اعتبارات و تسهيلات سرمايه‌ در گردش واحدهاي توليدي تصريح كرد: اخيراً يك خط اعتباري 2 هزار ميليارد توماني براي اين كار با بانك مركزي توافق شد و بين بانك‌ها نيز توزيع شده است.
وزير صنايع و معادن عنوان داشت: يكي از اقدامات ديگر تشكيل آيين‌نامه جزء 6 بند «د» 88 بوده است كه گواهي مسدودي آن صادر شده است.
وي ابراز داشت: از مجلس خواسته شده از مجموعه 3 ميليارد دلار اين بخش 2 ميليارد دلار آن سهم بانك صنعت و معدن شود.

مقام معظم رهبري

انتخابات مظهر حضور مردم و محصول آن، مظهر رأى مردم و خواست مردم است


آمار سايت

mod_vvisit_counterامروز۶۲۹۵
mod_vvisit_counterديروز۹۰۱۹
mod_vvisit_counterجمع۲۶۴۴۰۵۳