دكتر احمدي نژاد دويست بند مصوبه را در زمينه زيربنايي
شامل صنعت ،راه سازي و عمراني ،آب و كشاورزي ؛ انرژي و ساير موارد ،
اقتصادي ،فرهنگي و رفاهي ،بهداشتي و آموزشي ،گردشگري ومحيط زيست و
ورزشي بيان داشت و تصريح نمود: براي همه بخش ها مصوبات خوبي صورت گرفت و
اين مصوبات در واقع حقوق مردم و تكليف مسئولين استان مي باشد.

رئيس جمهور گفت: دومين جلسه استاني هيات دولت به استان سرسبز مازندران براي شتاب بخشيدن به رود توسعه و اباداني بيش از پيش مازندران با 200 بند مصوبه همراه شد.
به گزارش روابط عمومي استانداري مازندران دكتر احمدي نژاد در جمع خبرنگاران برگزاري جلسات هيات دولت در سفر هاي استاني را در واقع جلسات تكميل كننده براي جمعبندي كارهاي انجام شده در تهران بيان كرد و گفت: در هيچ استاني جلسه هيات دولت همانند مازندران طولاني نبود . وي علت طولاني بودن جلسه را تصيمات متنوع و زياد و حساسيت هاي موجود در برخي از زمينه ها دانست و افزود: با بحث و بررسي و پيگيري هاي زياد وزرا 200 بند مصوبه براي استان تعيين شد.
رئيس جمهور با بيان اين مطلب كه مصوبات دور اول يك حركت اوليه اي بود كه موتور استان را به حركت درآورد گفت: كار و اقدامات خوبي در استان انجام شد و برخي ديگر از مصوبات انجام نشده دور اول با بررسي و بازديد وزرا از محل پروژه ها همانند نساجي و كارخانه كك سازي و احداث پالايشگاه گره هاي كار مشخص و در جلسه كارگروه هاي تخصصي مطرح و بررسي و به تصويب رسيد.
دكتر احمدي نژاد دويست بند مصوبه را در زمينه زيربنايي شامل صنعت ،راه سازي و عمراني ،آب و كشاورزي ؛ انرژي و ساير موارد ، اقتصادي ،فرهنگي و رفاهي ،بهداشتي و آموزشي ،گردشگري ومحيط زيست و ورزشي بيان داشت و تصريح نمود: براي همه بخش ها مصوبات خوبي صورت گرفت و اين مصوبات در واقع حقوق مردم و تكليف مسئولين استان مي باشد.
رئيس جمهور از حضور علما ،جامعه روحانيت به ويژه نماينده ولي فقيه در استان ،استاندار مازندران و دستگاه هاي نظامي و انتظامي و امنيتي كه نظم و امنيت را در استان برقرار كردند ، نمايندگان مجلس كه در كارگروه ها و شوراي اداري شهرستانها حضور يافتند تشكر و قدرداني نمود و گفت: موتور حركت دولت در استان دستگاه هاي اجرايي و مديران دستگاه ها هستند و تنها 5 درصد كارها با حضور هيات دولت مصوب شده و 95 درصد ديگر با پيگيري هاي بعدي بايد محقق شود. وي در پايان با تشكر از خداي متعال به خاطر وجود مردم مازندران و توفيق سفر دوم براي خدمت به مردم اظهار داشت: مازندران بارش رحمت الهي بر مردم ايران است. وي افزود: در موقع دفاع مقدس فداكارهايي كه مردم اين استان كردند سرآمد فداكاري مردم ايران بود.
رئيس جمهور با اشاره به اين نكته كه مباني مديريت كشورها در حال تغيير است اذعان داشت: اين مطلب كه تصميمات اصلي از دل مردم به بيرون تراوش كند يك تئوري و روش جديد در مديريت دولت هاست .
وي افزود: استقبال روز گذشته و حضور مردم مازندران در ساري باعث ايجاد انقلاب در انديشه ها و اميد آفريني در جهان است و مباني نظري دولت ها در مورد ايران را تغيير مي دهد.
وي تصريح نمود: با اين حضور ملت ايران يك بار ديگر عزت آفريدند و به خصوص جوانان با حضور خود گرد ياس را بر انديشه دشمنان پاشيدند.
رئيس جمهور در جمع خبرنگاران ضمن تشكر از حضور اصحاب رسانه آنان را اهرم قوي كه مي تواند آفت را از محيط جامعه بيرون كند دانست و بيان نمود: استاني كه نياز به پيشرفت دارد بايد تصويري كه از آن به بيرون مخابره مي شود بسيار زيبا و در داخل وحدت بخش و اميد افرين باشد.
وي خطاب به اصحاب رسانه گفت: شما بايد با شناخت هنر قلم خود به اين استان كمك كنيد .
لذا انتقادات شما بايد سازنده و در جهت رشد و ترقي استان مازندران باشد.