سيدمحمد جهرمي صبح امروز در حاشيه برگزاري جلسه شوراي اداري در شهرستان
آمل در گفتگو با خبرنگار فارس در آمل اظهار داشت: بانك مركزي بايد در
پرداخت تسهيلات از ديگر كشورها عبرت بگيرد چرا كه اين كشورها در زمان ركود
اقتصادي سعي ميكنند تسهيلات را ارائه دهند.
وزير كار:
بانك مركزي با توليدكنندگان مهربانانه برخورد كند
وزيركار و امور اجتماعي گفت: بانك مركزي با توليدكنندگان مهربانانه برخورد كند.
به گزارش روابط عمومي، سيدمحمد جهرمي صبح امروز در حاشيه برگزاري جلسه شوراي اداري در شهرستان آمل در گفتگو با خبرنگار فارس در آمل اظهار داشت: بانك مركزي بايد در پرداخت تسهيلات از ديگر كشورها عبرت بگيرد چرا كه اين كشورها در زمان ركود اقتصادي سعي ميكنند تسهيلات را ارائه دهند.
وي افزود: نرخ واقعي انحراف بنگاههاي اقتصادي زودبازده به نقل از مسئولان بانك مركزي 3/4 درصد اعلام شد.
جهرمي تصريح كرد: اگر مواردي غير از اين وجود داشته باشد، بايد مستندات آن ارائه شود.
وي گفت: ما به دنبال اين نيستيم كه بانك مركزي با توليدكنندگان مهربان باشد بلكه به دنبال آن هستيم كه با توليدكنندگان مهربانانه برخورد كند.
وزير كار و امور اجتماعي با اشاره به اينكه براساس برنامه چهارم توسعه نرخ بيكاري 8/4 درصد برنامهريزي شده است و هدف ما نيز بر اين اساس بود اما به علت قفل شدن منابع بانكي ضربه جدي و سختي به سرمايهگذاران وارد شد.
وي اضافه كرد: اين ضربه موجب عقب افتادگي امور و به نتيجه نرسيدن كارها شد كه در نهايت نرخ بيكاري افزايش يافت.
جهرمي با اعلام اينكه نرخ بيكاري در بهار امسال در مقايسه با بهار سال گذشته 1/1 دهم درصد كاهش يافته بود تصريح كرد: به علت نبود سرمايه در گردش برخي از كارخانهها با مشكل روبهرو شدند و براساس اعلام مركز آمار نرخ بيكاري 2/10 درصد اعلام شد.