استانداري مازندران

شهرداران با کاهش پرونده هاي ماده صد نمره قبولي می گیرند

كد خبر : ۱۳۳۷ /  تاریخ انتشار:۲۰ مرداد ۱۳۸۸ /  معاونت هماهنگي امور عمراني / دفتر امور شهري ايميل چاپ PDF

سیدمحمدکریمی استاندار مازندران در همايش شهرداران استان درساری در آمد حاصل از ماده صد شهرداري ها را نادرست دانست و گفت : افزايش تعداد پرونده ماده صد شهرداري ها نشانه کاهش فضاي نفس کشيدن شهروندان بوده و شهرداران نيز با این کار زمينه بدی را آيندگان مهيا مي کنند. 
شهرداران با کاهش پرونده هاي ماده صد نمره قبولي می گیرند
به گزارش روابط عمومي استانداري، سیدمحمدکریمی استاندار مازندران در همايش شهرداران استان درساری در آمد حاصل از ماده صد شهرداري ها را نادرست دانست و گفت : افزايش تعداد پرونده ماده صد شهرداري ها نشانه کاهش فضاي نفس کشيدن شهروندان بوده و شهرداران نيز با این کار زمينه بدی را آيندگان مهيا مي کنند.
کريمي با انتقاد از اين گونه کسب درامد براي شهرداريها ، افزود: کم شدن تعداد پرونده هاي ماده صد نشان نمره قبولي شهرداران است و افزايش آن نشان اين است که شهردار بجاي مديريت شهري فقط مسوول درآمد شده است.
وي بر نظارت بيشتر مهندسين ناظر در ساخت وسازها تاکيد کرد و گفت: شهرداري ها پليس ساختمان شهري را فعال تر کنند.
نماينده عالي دولت در مازندران بر شفاف سازي و ارايه خدمت صادقانه به شهروندان تاکيد کرد و گفت: شهرداران علاوه بر اينکه بايد بر نحوه برخورد کارکنان خود با شهروندان نظارت کنند بايد روند دريافت پروانه ساختمان را به درستي و به روش آسان در اختيار متقاضيان قرار بدهند.
کريمي با اشاره به اينکه استانداري در يک سال اخير در انتخاب شهرداران که اعضاي شوراي شهر پيشنهاد مي کنند با حساسيت برخورد و بررسي کرده است ، گفت: کار در شهرداري هاي استان بسيار سخت و طاقت فرسا است و اگر کسي مديريت شهري استان را مي پذيرد فقط به خاطر عشق و علاقه است.
استاندار مازندران در ادامه بر زيبا سازي شهرهاي استان تاکيد کرد و گفت: هنوز خرابي در شهرهاي استان زياد است و بهبود وزيبا سازي شهرها نيازمند همت و همکاري همه مديران است.
وي با اشاره باینکه سد معبر به عنوان يک مشکل اساسي در شهرهاي استان که چهره شهر را نيز نا زیبا می کند گفت: با کساني که سد معبر مي کنند برخوردکنید زيرا پياده روها متعلق به شهروندان است و شهرداري بايد اين حق را براي همه محفوظ داشته باشد.
وي به توليد روزانه دو هزارو 500 تن زباله در مازندران اشاره کرد و گفت: با حضور مسافران و گردشگران در ايام تعطيلات و فصل تابستان اين مقدار به سه هزار تن افزايش مي يابد که مي توان با برنامه ريزي درست هزينه جمع آوري و دفن زباله را از گردشگران با ارايه خدمت مناسب دريافت کرد.
عيسي هاشمي،معاون عمراني استاندار بر توجه جدي به سيماي شهري و تامين زندگي توام با آرامش وآسايش در شهر‌نشيني توسط مديران شهري تاكيد كرد و گفت: اين موضوع بايد از سوي شهرداران مورد توجه قرار بگيرد و با اجراي طرح هاي متناسب با منطقه فرصت‌هايي را ايجاد كنند تا اين پروژه‌ها مورد استفاده قرار بگيرد.
وي با اشاره به طرح نهضت آسفالت گفت: در اين طرح پس از30 سال انقلاب طي زمان مشخص و با اعتباري متناسب از سوي شهرداري‌ها كوچه و خيابان‌هاي شهر به طور يكنواحت آسفالت شود.
هاشمي با بيان اين مهم كه ساختار شهرداري متناسب با ظرفيت و جمعيت شهري است، گفت: در ارزيابي 52 شهر استان مازندران، ايزد شهر و خشرود پي بابل صددرصد به تعهدات شهري عمل كردند.
معاون عمراني استاندار مازندران تصريح كرد: 9 شهر استان مازندران در جذب اعتبارات رشد داشته‌اند كه زرگرمحله بابل و بابلسربيشترين رشد را در ايجاد درآمد داشته اند.
معاون امور عمراني استاندار بر ايجاد تقاطع‌هاي غيرهمسطح در شهرهاي مازندران تاكيد كرد و گفت: در اجراي پروژه‌ها بايد زمان اجرا از لحاظ هزينه‌ها با هم متوازن باشند.
هاشمي تصريح كرد: شهرداران بايد با استفاده از مشاوران در ايجاد و ساخت كمربندي‌ها دقت و برنامه‌ريزي اساسي داشته باشند، زيرا ايجاد لايه‌ها در كمربندي سبب كاهش ترافيك شهري مي‌شود.
وي به جمع‌آوري زباله استان مازندران به عنوان وظيفه اصلي شهرداران اشاره كرد و گفت: چهره شهرها با نبود زباله زيبا مي‌شود و اكنون كه حضور چشمگير مسافران را شاهد هستيم بايد به اين امر توجه بيشتري شود.
هاشمي درادامه به طرح سالم‌سازي دريا اشاره كرد و گفت: سالم‌سازي طرح دريا ملي است و شهرداران ساحلي شهرهاي استان نبايد فقط به ديد انتفاعي براي شهرداري‌ها به دريا نگاه كنند.
وي در پايان با اجراي طرح مسكن مهر در شهرها اشاره كرد و يادآور شد: طرح مسكن مهر ايده‌اي از سوي رئيس جمهوري است و شهرداري‌ها نبايد در اجراي آن كم كاري كنند.
سيد يونس حسيني مدير کل امور شهري استانداري مازندران نيز در اين همايش به حضور نيروهاي متخصص در شهرداري ها ي استان اشاره کرد و گفت: وضعيت توسعه و برخورداري شهرهاي استان از امکانات مطلوب است و شهرداران با همه تلاش خود در صدد ايجاد خدمت صادقانه و مناسب به شهروندان هستند.
وي از آغاز ساخت 29ايستگاه آتش نشاني در شهرهاي مازندران خبر داد و گفت: اين طرح ها 20 تا 80 درصد پيشرفت داشته است .
حسيني به نهضت آسفالت ، نهضت فضاي سبز و درختکاري ، طرح سالمسازي دريا و زيباسازي شهرهاي مازندران به عنوان مهمترين نمود از عملکرد شهرداران استان اشاره کرد و گفت : مديريت شهري استانداري مازندران نيز بر نحوه فعاليت شهرداران کنترل و نظارت همه جانبه دارد.
وي بر تعامل بين شهرداران با مديران دستگاههاي اجرايي تاکيد کرد و گفت: هر چه همکاري دستگاههاي اجرايي با شهرداري ها بيشتر باشد شاهد اجراي طرح هاي عمراني و ارايه خدمات مطلوبتر به شهروندان خواهيم بود.
 
مقام معظم رهبري
راه ما راه امام خميني است و در اين راه با همه قدرت و قاطعيت خود حركت خواهيم كرد.

آمار سايت

mod_vvisit_counterامروز۸۴۸۲
mod_vvisit_counterديروز۸۱۰۵
mod_vvisit_counterجمع۲۶۳۷۲۲۱