وليا... فرزانه معاون برنامهريزي استاندار در جلسه
پيگيري مصوبات سفر با اشاره به كاهش صيد و صادرات ماهيان خاوياري در
سالهاي گذشته، گفت: فعال نمودن صيدگاههاي اينگونه از آبزيان و واگذاري
اراضي مذكور به بخش خصوصي و تعاوني و دعوت از سرمايهگذاران واجد شرايط به
منظور احداث مجتمعهاي پرورش ماهيان خاوياري كه يكي از مصوبات مهم شيلاتي
استان نيز ميباشد، از جمله راهكارهاي مناسب براي افزايش توليدات اين
محصول و حفظ بازارهاي بينالمللي آن است.

معاون برنامهريزي استاندار خبرداد: 5 صيدگاه از 22 صيدگاه استان به واجدين شرايط واگذار ميگردد.
به گزارش روابط عمومی استانداری، وليا... فرزانه معاون برنامهريزي استاندار در جلسه پيگيري مصوبات سفر با اشاره به كاهش صيد و صادرات ماهيان خاوياري در سالهاي گذشته، گفت: فعال نمودن صيدگاههاي اينگونه از آبزيان و واگذاري اراضي مذكور به بخش خصوصي و تعاوني و دعوت از سرمايهگذاران واجد شرايط به منظور احداث مجتمعهاي پرورش ماهيان خاوياري كه يكي از مصوبات مهم شيلاتي استان نيز ميباشد، از جمله راهكارهاي مناسب براي افزايش توليدات اين محصول و حفظ بازارهاي بينالمللي آن است.
فرزانه بيان كرد: با تصويب اين مصوبه در دور دوم سفر مقرر شد شركت مادر تخصصي وزارت جهاد كشاورزي و مديريت امور ماهيان خاوياري با همكاري دستگاههاي اجرايي مرتبط در فاز اول 5 صيدگاه از 22 صيدگاه استان را به واجدين شرايط واگذار كند كه ساير عمليات اجرايي آن نيز در حال فراهمشدن است.
وي افزود: اين 5 صيدگاه شامل صيدگاه لاريم جويبار با 25 هكتار، چپكرود جويبار با 14 هكتار و سرخرود محمودآباد با 6/4 هكتارمساحت و ظرفيت توليد هر كدام 5 تن خاويار و 60 تن گوشت، صيدگاه چالوس با 2 هكتار مساحت و ظرفيت توليد 30 تن گوشت و گهرباران ساري با 5 هكتار مساحت و ظرفيت توليد 2 تن خاويار و 50 تن گوشت ميباشد.
معاون برنامهريزي استاندار ضمن حمايت استانداري از هرگونه سرمايهگذاري در اين زمينه، اظهار داشت: از آنجائيكه سواحل درياي مازندران به دليل ويژگيهاي منحصر به فرد بهترين مكان براي توليد ماهيان خاوياري ميباشد لذا توليد آن از اهميت و اولويت خاصي در استان برخوردار است.
وي يادآور شد: در دنيا خاويار را با برند ايران ميشناسند و قيمت آن نيز چند برابر خاويار ساير كشورها است بنابراين احداث يك سايت و مجتمع بزرگ پرورشي ميتواند ارزآوري فراواني براي كشور و استان داشته باشد.