استانداري مازندران


Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /home/ostanmz/domains/ostan-mz.ir/public_html/images/stories/news/شورای آموزش وپرورش1245246970.jpg in /home/ostanmz/domains/ostan-mz.ir/public_html/plugins/content/mosimage.php on line 48

12 ميليارد تومان اعتبار براي سرفصل‌هاي آموزشي مازندران هزينه مي‌شود

كد خبر : ۱۲۵۳ /  تاریخ انتشار:۲۷ خرداد ۱۳۸۸ /  معاونت برنامه‌ريزي / اخبار معاونت ايميل چاپ PDF

ولی الله فرزانه معاون برنامه ریزی استاندار در جلسه شورای آموزش و پرورش استان در محل استانداری با تاکید بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در مراکز آموزشی استان خاطرنشان کرد: اردوهای هجرت بسیج سازندگی در تابستان باید با جدیت و با هدف مهارتهای مرتبط با بازار به دانش آموزان آموزش داده شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، ولی الله فرزانه معاون برنامه ریزی استاندار در جلسه شورای آموزش و پرورش استان در محل استانداری با تاکید بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در مراکز آموزشی استان خاطرنشان کرد: اردوهای هجرت بسیج سازندگی در تابستان باید با جدیت و با هدف مهارتهای مرتبط با بازار به دانش آموزان آموزش داده شود.
معاون برنامه‌ريزي استاندار مازندران دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به وجود استعدادهاي فراوان در بخش هنر در استان گفت: راه‌اندازي هنرستان موسيقي و هنر در مازندران ضروري است وبا توجه به رغبتي كه در اين زمينه وجود دارد، مي‌توان با شناسايي استعدادها زمينه آموزش را به صورت هدفمند و علمي پيگيري كرد.
ولی الله فرزانه با اشاره به اینکه در استان مازندران 12 ميليارد تومان اعتبار براي سرفصل‌هاي آموزشي هزينه مي‌شود گفت: اکنون 80 رشته کار و دانش در مراکز هنرستان های استان فعال است .
معاون برنامه‌ريزي استاندار مازندران يكي از راه‌هاي فراهم شدن آموزش فني به صورت كارآمد ايجاد مراكز فني و حرفه‌اي در كنار شهرك‌هاي صنعتي دانست وگفت: در مازندران شهرك‌هاي صنعتي بزرگ و تاثيرگذاري وجود دارد كه با فراهم شدن زمينه آموزش كارگران به صورت ماهر مي‌توانند در عرصه توليد حضور و زمينه اشتغال آنها فراهم شود.
فیاضی ،مدیرکل آموزش وپرورش استان نیز دراین جلسه با اشاره به اینکه میزان هدایت تحصیلی دانش آموزان استان در شاخه فنی و حرفه ای 39 درصد است، گفت: برای دستیابی به اهداف برنامه چهارم باید جذب دانش آموزان استان به مراکز فنی و حرفه ای به حدود 45 درصد برسد که برای تحقق این مهم نیازمند ایجاد 37 کلاس درس جدید فنی و حرفه ای و جذب 831 کارآموز هستیم.
       



 
مقام معظم رهبري
عزت ملى در مديريت كشور به اين معناست كه يك دولت، يك نظام، به ملت خود متكى باشد، به مردم متكى باشد.

آمار سايت

mod_vvisit_counterامروز۸۴۴۷
mod_vvisit_counterديروز۸۱۰۵
mod_vvisit_counterجمع۲۶۳۷۱۸۶