En امروز : 31 فروردین 1403

فرماندار محمودآباد خبر داد : هفته آتی آغاز عملیات انتقال زباله شهر محمودآباد از ساحل

17 دی 1399
پ

فرماندار محمودآباد گفت که از هفته آینده عملیات انتقال زباله از سواحل این شهرستان به مکان جدید از سر گرفته می‌شود تا برای همیشه این معضل زیست محیطی خطرناک برطرف شود.

خسرو طالبی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری مازندران که به میزبانی محمودآباد و با حضور استاندار برگزار شد ، افزود: مهم‌ترین مشکل محمودآباد همواره بحث تخلیه زباله در کنار ساحل زیبای شهرستان بود که علاوه بر مشکلات زیست محیطی ، چهره گردشگری این منطقه را نیز زشت کرده بود.

وی با اشاره به اینکه سایت ساحلی زباله محمودآباد همواره از سوی استاندار مورد دغدغه بود ، گفت: برای انتقال زباله شهرستان مکاتبات و تفاهمنامه هایی امضا شد که از هفته بعد عملیات انتقال زباله دوباره شروع خواهدشد.

فرماندار محمود آباد افزود : بخش قابل توجهی از این زباله به شهرستان نوشهر برای مجموعه زباله سوز انتقال می یابد که با توجه به ظرفیت بالای این نیروگاه یکی از اتفاقات خوب در حوزه زیست محیطی مازندران محسوب می شود.

سایت زباله محمودآباد که در فاصله حدود ۲۰ متری دریای خزر قرار دارد و بیش از چهار دهه مقصد زباله مردم و مسافران این شهرستان ساحلی بوده است ،در سال های اخیر به یک معضل ملی تبدیل شد . این سایت در زمان اوج خود روزانه محل دپوی ۲۰ تن زباله بود و طبق آخرین اطلاعات رسمی حدود هفت تا ۱۰ هزار تن زباله در این سایت دپو شده است که هر ۲۴ ساعت ۵۰۰ لیتر شیرابه را روانه اطراف می کند.

آذر ماه سال گذشته پس از انتشار فیلم ها و تصاویری از فاجعه سایت زباله شهر محمودآباد در رسانه‌ها و فضای مجازی ، صدای آن از بعد استانی و کشوری فراتر رفت . انتشار این تصاویر همچنین سبب شد تا معاون سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور وضعیت زباله در استان‌های شمالی کشور بویژه محمودآباد را فاجعه بار توصیف و اعلام کند حجم زیاد زباله در فاصله نزدیک دریا رها شده‌ است که شیرابه‌های آن به صورت مستقیم از یک طرف وارد دریا و از طرف دیگر وارد شالیزارهای اطراف آن می‌شود.

فرماندار محمودآباد همچنین در این نشست به مشکلات شهرک صنعتی شهدای محمودآباد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مجموعه صنعتی با ۲ معضل اساسی مواجه است.

طالبی محدودیت انرژی برق را مهم ترین این مشکلات دانست و افزود : نیاز صنایع موجود به پست برق ۶۳ کیلووات یکی از دغدغه های بخش های تولیدی است که هنوز به حل نشد.