جلسه هم اندیشی فرماندار و مدیران دستگاههای اجرایی با روسای شوراها و دهیاران بخش گهرباران در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان میاندورود ،جلسه هم اندیشی با دهیاران و روسای شوراهای روستاهای بخش گهرباران در خصوص ایجاد فاصله گذاری هوشمند در راستای مقابله با ویروس کرونا با حضور منفردی فرماندار میاندورود، هاشمی دادستان‌میاندورود،‌ سورکی‌آزاد بخشدار گهرباران ،جانشین سپاه‌ونیروی‌انتظامی، روسای شورا شهرستان و گهرباران و مدیران ادارات جهاد،محیط زیست، صمت، شبکه بهداشت، بهزیستی در سالن مجتمع پزشکی گهرباران برگزار شد

فرماندارمیاندورود در این جلسه ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان عنوان کرد:انشاالله همه ما لیاقت داشته باشیم تا در این ماه مبارک مهمان شایسته خداوند متعال باشیم و در سال جدید برای همه مردم آرزوی سلامتی و رهایی از ویروس محنوس کرونا داشت.
منفردی ضمن تبریک روز شورا بیان داشت : شایسته بود اگر شرایط کرونا نبود مراسمی در خورشأن شورا جهت تقدیر از زحماتشان برگزار شود.
وی در ادامه بیان داشت: جایگاه شوراها آنچنان که باید حفظ نشد و اعتقاد داریم اختیارات بیشتری برای شورا باید در نظر گرفته شود تا با مدیریت اقتضایی بسته به شرایط زمان و مکان قنون محلی درست وضع شود .
حسین منفردی در ادامه ضمن تبریک روز کارگر بیان خاطر نشان کرد: همه ما کارگر هستیم و در این ایام که بعضی از کارگران از نظر مالی به خاطر تعطیلی بعضی از مشاغل در تنگنا هستند، بیشتر متوجه شرایط آنها باشیم.
فرماندار میاندورود در این جلسه روز معلم را به همه معلمان که خالصانه و خیرخواهانه خدمت می کنند تبریک گفت و اذعان داشت: اگر جامعه‌ای به رفاه و آسایش و توسعه پایدار رسیده است، منشاء آن توسعه فرهنگی بوده است.
و ی بیان کرد: اگر ما چیزی آموختیم از تلاش و کوشش معلمان ماست،
منفردی تاکید کرد:بهترین افراد از نظر عقلی و چه از نظر شرعی باید معلمان باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه زبان یک معلم نشانگر اندیشه و علم است و باید بهترین باشد، اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای کمی از درون همین فرهنگیان مطالعه کافی ندارند و بعضاً حرمت قلم ،قدم و کلام معلم نگه داشته نمی‌شود.
وی تأکید کرد: یک معلم باید از نظر معیشتی در شرایط مناسب باشد تا تمام فکر و قوای خود را برای یادگیری و مطالعه و آموزش فرزندان ما خرج کند.

وی ادامه داد :هر وقت معلمان ما توانستند مدیر توسعه محور تربیت کنند، جامعه درست و توسعه مند می شود در غیر این صورت نباید انتظار توسعه و پیشرفت داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان میاندورود، ضمن اشاره به دستور مقام معظم رهبری در راستای کمک مومنانه، خاطر نشان کرد: در روستاها و شهرها انسان‌هایی هستند که بسیار شریف هستند و در شرایط عادی نیاز به کمک ما و شما ندارند. ولی در شرایط خاص امروز که خیلی از مشاغل تعطیل شده است، نیاز به مدد و یاری ما دارند.
منفردی تاکید داشت: هر نوع کمک و یاری باید با حفظ کرامت انسانی و حفظ آبروی مومن انجام شود.
فرماندار میاندورود عنوان کرد: در ایام پیک شروع ویروس کرونا همکاران ما در ادارات و شبکه بهداشت با همکاری همه جانبه و همیاری دهیاران و شوراها در روستاها و مبادی ورودی به صورت شبانه‌روزی مقاومت کردند. که این امر باعث شد نسبت به شهرستان های دیگر شرایط بهتری داشته باشیم.

حسین منفردی با توجه به آغاز فصل کشاورزی اظهار داشت: فعالیت کشاورزی در این ایام سرعت بیشتری گرفته است و این در راستای شروع ویروس کرونا نگران کننده است.
وی عنوان کرد: با کشت مکانیزه و عدم استفاده از کارگران غیر بومی و رعایت فاصله هنگام فعالیت کشاورزی از شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود.
حسین منفردی با اشاره به طرح زمین پاک در استان و طرح استقبال از فصول شهرستان میاندورود عنوان کرد: یکی از عوامل توسعه پایدار حفظ محیط زیست منابع و محل زندگی خود برای آینده است، لذا باید با همبستگی و همراهی و همکاری این طرح به نفع احسنت در راستای حفظ محیط زیست اجرا شود.
وی گفت: یکی از عوامل توسعه پایدار تمرکز بر نقاط قوت و داشته‌های یک محل یا یک شخص و یا مدیر است و به روی نقاط ضعف تاکید و تمرکز نشود و با هم افزایی در پیشبرد امور و ایجاد توسعه کارآمد موفق باشیم.
حجت الاسلام هاشمی، دادستان شهرستان میاندورود، در این جلسه با بیان اینکه جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مجبور به مرخصی زندانیان شدیم، تاکید کرد:کشاورزان مراتب ایمنی را درحفظ و نگهداری ادوات و وسایل کشاورزی خود رعایت کنند تا مورد دستبرد قرار نگیرند.
محمد حنیف سورکی آزاد،بخشدار گهرباران در این جلسه ضمن تقدیر از تلاش و کوشش مدافعان سلامت، گزارشی از اقدامات شوراها و دهیاران در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی ارائه داد.

غلامی ،جانشین سپاه میاندورود با ارائه گزارشی از اجرای مرحله اول رزمایش کمک مومنانه در شهرستان میاندورود،بیان داشت: مرحله دوم این طرح بادمسارکت مردم عزیز میاندورود اجرا می شود.

وی در ادامه بیان کرد: کمکهای مردم هر روستا مختص نیازمندان همان روستا می باشد.

دکتر انوری، رئیس شبکه بهداشت میاندورود،در این جلسه اذعان داشت: ویروس کرونا به عنوان بزرگ‌ترین چالش قرن است و هیچ واکسن و درمانی ندارد و بهترین راه پیشگیری ایزوله و قرنطینه کردن و رعایت بهداشت محیط و فردی است تا زنجیره انتقال را قطع کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: در طرح فاصله گذاری اجتماعی باید هوشمندانه عمل کنیم.
دکتر انوری در ادامه با خبر سیر نزولی ابتلا و مرگ در شهرستان میاندورود تاکید کرد: اگر هوشمندانه رفتار نکنیم و مردم با خیال راحت به زندگی قبل از کرونا برگردند و رفتار مناسب و پیشگیرانه نداشته باشند، احتمال برگشتن به شرایط قبل و حتی بدتر وجود دارد.
هادیان رئیس محیط زیست شهرستان در این جلسه بیان کرد: تفکیک زباله یکی از اساسی ترین و مهمترین معضلات جامعه است .
وی در ادامه خبر داد: کیسه های زباله جهت تفکیک زباله های عفونی و ماسک و دستکش در اختیار دهیاران قرار داده می شود.
علوی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میاندرود ضمن اشاره به اینکه ۶۰ درصد اراضی شالیزاری منطقه آماده نشا هستند تاکید داشت: نشای شالیزارها باید به صورت مکانیزه انجام شود و در صورت نیاز از کارگران بومی با رعایت پروتکل های بهداشتی به کارگیری شوند.
هاشمی رئیس نمایندگی اداره صمت شهرستان میاندورود عنوان کرد: در ایام شیوع ویروس کروناجهت حفظ سلامتی شهروندان علی رغم میل باطنی مجبور به تعطیلی بعضی از مشاغل و اصناف پر خطر بودیم.
وی با اشاره به شروع به کار اصناف کم خطر پس از بهبود شرایط از تعطیلی بعضی از اصناف پرخطر تا عادی شدن کامل شرایط خبر داد.
.

چاپ محتويات