تربیت «معلمانی برای فردا»، رمز موفقیت امروز دستگاه تعلیم و تربیت است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در ادامه به جایگاه آموزش و پرورش و نقش بی‌بدیلی که در تربیت نیروی انسانی و به تَبَع آن در توسعه دارد اشاره و تاکید کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار، به انسانِ توسعه یافته نیاز داریم داریم و کانون تربیت « انسان توسعه یافته» آموزش و پرورش است و دلیل اینکه جایگاه آموزش و پرورش از اهمیتی ویژه برخوردار است، در همین است.

وی ادامه داد: در آموزش و پرورش، «معلم» محور تعلیم و تربیت است چون تربیت انسان توسعه‌یافته، وظیفه و تکلیف معلم است و اگر قرآن کریم از قول پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید «انما بُعِثتُ معلماً» _ من معلم برانگیخته شدم _ همه بر نقش کلیدی معلم در انسان‌سازی صحه می‌گذارد.

قاسمی طوسی افزود: دانشگاه فرهنگیان، در خط اول تربیت معلم قرار دارد و همین موضوع جایگاه این مرکز آموزشی را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خطاب به مدیران و اساتید دانشگاه فرهنگیان، گفت: معلمی یک فن است و تنها با علم و دانش زیاد، نمی‌توان یک معلم حرفه‌ای شد اما دانشگاه فرهنگیان، معلم حرفه‌ای تربیت می‌کند و من لازم می‌دانم از همه کسانی که در این دانشگاه فعالند، قدردانی کنم و همچنین به دانشجویان عزیز بگویم که رسالت سنگینی بر دوش شما نهاده شده است.

وی با اشاره به بازنشسته شدن تعداد بسیاری از معلمان در سال جاری و تا دو سال آتی و نیاز مبرم آموزش و پرورش به معلمان حرفه‌ای ابراز امیدواری کرد: دخترانی که محصول نهایی این دانشگاه و معلمان مدارس فردا هستند در تربیت انسان توسعه‌یافته بکوشند.

قاسمی طوسی خطاب به دانشجویان توصیه کرد: پس از مشغول شدن در آموزش و پرورش، همواره از نظر علمی، به‌روز باشید تا ضمن اینکه به‌عنوان مادر و همسر، نقش مهم خود در خانه و خانواده را به انجام برسانید، در نظام تعلیم و تربیت و در تربیت دانش‌ آموزان و نسل آینده‌ساز نیز موفق عمل کنید. 

وی در پایان دانشجویان را به عضویت در سمن‌ها تشویق کرد و گفت: از همین امروز با فعالیت در تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، به تمرین مشارکت در امور اجتماعی بپردازید.

 

چاپ محتويات