پروژه های اقتصاد مقاومتی استان بصورت کیفی و در مقیاس بزرگ اجرا شود / تحقق پنجره واحد یک اولویت برای توسعه سرمایه گذاری در مازندران است

احمد حسین زادگان، مقام عالی دولت در مازندران در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با بیان این که در حوزه شیلات در فاز نخست پرورش بالغ بر 198 هزار تن ماهیان در قفس هدف گذاری شده است، عنوان کرد: در این حوزه نیز باید توسعه و افزایش سایت های پرورش ماهی مورد توجه جدی قرار گیرد.

استاندار مازندران؛ از لایروبی و مرمت آب بندان ها، توسعه کشت گیاهان دارویی و درختان سیاه ریشه، زهکشی اراضی زراعی، نوغان داری و توسعه سامانه های نوین آبیاری به عنوان پروژه های اقتصاد مقاومتی استان در سال 98 در حوزه کشاورزی نام برد و اظهار داشت: طرح جامع آب بندان از سوی جهاد کشاورزی تدوین شده است و ضرورت دارد بر کیفیت کار و اجرای عملیات در این طرح ها نظارت صورت گیرد.

حسین زادگان با تاکید بر این که زراعت چوب بهیج وجه نباید در زمین های زراعی انجام شود، ابراز داشت: همانطور که پیش از این نیز بیان شد، اجرای این طرح ها باید در اراضی شیب دار و پهنه های بلااستفاده صورت گیرد تا ضمن تقویت اشتغال در مناطق خالی از سکنه؛ زمینه مهاجرت معکوس به روستاها فراهم و با کشت گونه های اصلاح شده و همگن با طبیعت، چوب مورد نیاز صنایع سلولوزی تامین شود و ارزش افزوده بهمراه بیاورد.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان این که طرح عملیاتی زراعت چوب و پهنه هایی که می توانند زیرکشت بروند از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری استان و غرب مازندران تا پایان مهرماه جاری ارایه شود، افزود: زراعت چوب می تواند به صورت یک نهضت درآید و در سطحی وسیع و به عنوان یک کار بزرگ در شمار اولویت های پروژه های اقتصاد مقاومتی اجرا شود.

استاندار مازندران با اشاره به این که پنجره واحد سرمایه گذاری یک اولویت برای استان است، یادآور شد: همه دستگاه ها باید در راستای توسعه سرمایه گذاری و تولید برای تحقق این ظرفیت اهتمام کنند و هیچ گونه کم کاری در این مورد قابل پذیرش نیست.

گفتنی است؛ موارد مطروحه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با حضور استاندار، معاونین سیاسی امنیتی و هماهنگی امور اقتصادی و برخی مدیران ستادی استانداری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو؛ مصوب شد. 

چاپ محتويات