کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در نکا

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نکا، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با هدف ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و استفاده از سبد غذایی سالم و مفید برای خانواده در این شهرستان برگزار شد.

فرماندار نکا در بازدید از کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با تاکید بر فرهنگ سازی مصرف آبزیان برای ارتقاء سلامت مردم، بیان داشت: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه افزایش سرانه مصرف آبزیان برگزاری جشنواره ها و کارگاه های آموزشی طبخ آبزیان برای جامعه بخصوص بانوان می باشد.

توحیدی مقدم،ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و استفاده از سبد غذایی سالم و مفید برای خانواده را خواستار شد.

 

چاپ محتويات